Takboxar Thule

Thule har tillverkat takboxar sedan 1977 och är en av världens största tillverkare. Vi har valt Thules takboxar för deras kvalitet, passform och enkelhet att montera på bilen.

Hela tiden utvecklas takboxarna med nya innovationer med stort fokus på användarvänlighet och design. Det är fantastiskt lätt att montera Thule på en lasthållare/takräcke samtidigt som de är riktigt snygga och påverkar bränsleförbrukningen så lite som möjligt.


THULE FORCE XT - En hög och lite enklare men grymt tålig takbox för familjen. Här gör höjden att du kan lägga skidor i botten och pjäxor, hjälmar, väskor mm ovanpå. 

THULE VECTOR - En unik lastbox med en perfekt kombination av stil och premiumfunktioner. Låg gör den mer till skidbox än packbox. Boxen för för dig som vill ha det värsta!

THULE EXCELLENCE - En exklusiv och fantastiskt läcker takbox med hela 520 liter packningsvolym. En hög familjebox kombinerad med exklusiv 2-tons färg. Passar SUVar.

THULE MOTION XT
 - Thule Motion XT är inte bara utformad för att vara rymlig och lätt att använda, utan också för att harmoniera med modern bildesign. Den har en karakteristisk form som har optimerats med hjälp av avancerade datorsimulationer för att minimera bränsleförbrukning och vindbrus. Thule Motion XT är designad att passa många biltyper då den är kort i rumpan vilket möjliggör att bakluckan kan öppnas helt och fullt. Den här serien ersätter Motion-serien och är Thules nya serie för familjer som behöver mycket utrymme på taket.

THULE RANGER - Mjuka takboxar som du lätt viker ihop och förvarar smidigt när du inte använder den. Modellen är främst för dig som har ont om plats i hemmet.

Visar 1 - 29 av 29 produkter

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår