Kampanj Thule Spännband 4 meter låsbart 2-pack 841

841 Thule Spännband 4 meter låsbart 2-pack

841

Ny

Tillgänglighet:
Slut i lager! Inkommer/skickas preliminärt vecka 32

895 kr

Thule låsbart spännband 841

Det innovativa låsbara spännbandet skyddar din kajak och övriga utrustning från att stjälas från takräcket  • Det lätta spännet av aluminium har ett skyddshölje som skyddar din kajak från repor och märken. 
  • Spännbandet innehåller en mycket tålig stålvajer som inte kan skäras av. 
  • Spännbandet kan dras åt i både öppet och låst läge. 
  • Längd: 2 × 400 cm


Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår