881 Thule Adaptersats T-spår Hull-a-port

881

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

295 kr

 

Adaptersats för att kunna montera kajakhållare Hull-a-Port och Hull-a-Port Pro i T-spåret på Thule SlideBar.
(För montering av kajakhållarna på övriga aluminiumrör används de medlevererade fästena)
Egenskaper
Allm.info
För montering i T-spåret på SlideBar

Adaptersats för att kunna montera kajakhållare Hull-a-Port och Hull-a-Port Pro i T-spåret på Thule WingBar & SlideBar. För montering av kajakhållarna på övriga aluminiumrör används de medlevererade fästenaThule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår