Thule Transportbox BackUp 900

Thule Transportbox BackUp 900

900

Ny

Tillgänglighet:
Beställningsvara +3 dagar

6 765 kr

Thule Transportbox BackUp 900


Som namnet antyder är det en box för bakre delen av din bil. Den ger dig hela 420 liter lätttillgängligt extrautrymme, perfekt för att transportera blöt, smutsig eller skrymmande utrustning som golfbagar, dykutrustning, väskor och barnvagnar. Du sparar din rygg från höga lyft, insidan av din bil förblir ren och ditt biltak ledigt för att transportera andra saker, som en kajak, skidor eller en takbox. Du fäster helt enkelt Thule BackUp på din bakmonterade cykelhållare och är redo att ge dig iväg!
Thule BackUp är testad och godkänd för montering på Thule EasyBase 949.
Boxen fästs enkelt med hjälp av fyra U-byglar.

Egenskaper
Bredd 1465 mm
Djup 570 mm
Höjd 700 mm
Volym 420 Liter
Vikt 14 kg

• Robust box, som utökar bilens bagageutrymme med 420 liter.
• Perfekt om du vill använda biltaket för annan last eller för skrymmande transporter som behöver skyddas.

För montering på EasyBase Lastplattform 949!
Ej komplett utan EasyBase Lastplattform 949!

Thule BackUp 900

Monteringsanvisning

Dokument


Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår