Thule Adaptersats 8896 (889-6) till T-spår 24 mm (BMW)

8896

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

230 kr

Thule Adaptersats 8896 (889-6) till T-spår 24 mm
Gör det möjligt att montera olika tillbehör på takräcken T-spårsprofil 24 mm t ex BMW/Renault-original.
Osäker? Mät bredden på spåret.


Passar till:

  • Thule SnowPack 7322
  • Thule SnowPack 7324
  • Thule SnowPack 7326
  • Thule SnowPack Extender 7325

Passar inte till Thule och Whispbar, använd det som följer med i kartongen.Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår