Skyddsväska Thule SkiClick

Skyddsväska Thule SkiClick Bag

7294

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

255 kr

Thule SkiClick Bag 7294
Skyddar dina bindningar

  • Det tunna materialet tar liten plats när det inte används.
  • Lätt att bära tack vare den justerbara axelremmen.
  • Skyddar dina bindningar.
  • Den kompakta skyddsväskan skyddar mot smuts och damm.    OBS! Ej komplett skidhållare utan tillbehör till Thule SkiClick 7291

Thule SkiClick

Monteringsanvisning

Dokument


Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår