3951 Thule Professional Rörsats 220 cm 1-pack

3951 Thule Professional ProBar Rörsats 220 cm 1-pack

3951

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

1 280 kr

Thule Professional - Thule ProBar - Lasthållarröret med en unik 3-spårsdesign som ger plats för fler lasttillbehör.

  • Med en smart 3-spårsdesign, som ger stor flexibilitet och ger möjlighet att kombinera en rad olika lasttillbehör som kan användas separat eller tillsammans.
  • I det övre spåret kan du t ex fästa Thule Laststopp, Thule Tiltbar Steghållare, Thule Steghållare osv. Du monterar ditt tillbehör på några sekunder – bara att skjuta in och låsa fast.
  • I det bakre spåret kan du enkelt skifta mellan Thule Roller, Thule Foldable Load Stop och Thule Eye bolt. Du kan även montera dem tillsammans och få det övre spåret på Thule ProBar ledigt för andra lasttillbehör.
  • Testat och godkänt enligt ISO-standard och designat för att klara 50 kg last på varje rör, d.v.s. totalt 200 kg om lasten fördelas på fyra monterade lasthållarrör.
  • Använd Köphjälp! för att ta reda på vilket takräcke som passar till just din bil.OBS! Ej komplett takräcke/lasthållare!
För att få ett komplett takräcke/lasthållare behövs även en fotsats.
Använd vår Köphjälp! för att ta reda på vilka delar du behöver till just din bil. 

Antal i förpackningen (st)1
Längd (cm)220
Höjd (cm)3.7
Bredd (cm)5
MaterialAluminium
Maxlast (kg)50. Kontrollera även biltakets maximala lastkapacitet.
Komplett takräckeNej, komplettera med fotsats
Utrustad med T-spår 20 mmJa
Uppfyller City Crash-normenJa
FärgAluminium
Övrig informationI stort sett alla Thules produkter passar med WingBar. I vissa fall kan man behöva komplettera produkten med en T-spåradapter.
Kompatibilitet med lasthållarfötterKompatibel med samtliga lasthållarfötter i Thules sortiment.


Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår