Spännband Fasty 400 kg - 2-pack

Spännband Fasty 2 meter 400 kg blå - 2-pack

Fasty 123 blå

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

69 kr

Spännband Fasty 2 meter blå - 2-pack 

Fasty spännband som klarar kraftiga surrningar, upp till 400 kg.
Bredd 25 mm


Fördelar med Fasty är att de har stor öppning vilket förenklar surrningen.
Spännet är av stål och ytbehandlat med zink/järn 3-värtskrom enligt Volvo Standard.

FASTY har under mer än 40 år i branschen utvecklats till att bli marknadsledande inom surrningar av lättare laster och packning. Vi har idag positionen som marknadens klart dominerande tillverkare av kvalitetsspännband.


Enligt SP (Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut) klarar våra spännband laster som vida överstiger de på spännena deklarerade värdena. Anledningen till denna styrka är våra egenutvecklade spännen i kombination med UV-beständiga High Tenacity Polypropylenband. Banden kan fås i ett stort antal varierande färger och med fördel även vävas med kundens kännetecken, logotype och slogans.


FASTY har valt att tillverka spännena i stål eftersom detta ger en rad fördelar jämfört med motsvarande gjutna zinkspännen:


  • En större öppning där bandet träds in. Detta underlättar väsentligt monteringen av bandet, särskilt med arbetshandskar på.

  • Spännet blir både betydligt starkare och dessutom lättare jämfört med zinkspännen.

  • En tredje stor fördel är motståndskraften mot korrosion som våra spännen uppnår genom ett av marknadens bästa och mest miljövänliga korrosionsskydd. Denna ytbehandling uppfyller fordonsindustrins mycket högt ställda krav på korrosionsskydd.

  • Idag kan vi även erbjuda en mycket extrem ytbehandling som t.o.m. vida överträffar kraven för rostfritt stål. Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer om denna nya ytbehandling som öppnar en mängd nya möjligheter för nya applikationer i extrema miljöer.


FASTY har vidare, som enda tillverkare i världen, utvecklat specialmaskiner som monterar spännen helt automatiskt vilket skapar stor kostnadseffektivitet och gör oss mycket konkurrenskraftiga. Detta gör även att kvalitén och tillförlitligheten blir maximal då varje enskilt spänne maskinellt kontrolleras innan montering sker på det vävda bandet. Surfa vidare och upptäck alla fördelar och möjligheter vi kan erbjuda Er.


Välkommen till FASTY - även Ni kommer att bli nöjda med våra kvalitetsprodukter och vår höga servicegrad!

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår