889-4 Thule Adaptersats T-spår 30x24 mm till Sprint 569/ThruRide565

8894

Ny

Tillgänglighet:
Finns i lager

170 kr

Thule T-spårsadapter 30x24 mm 889-4 (8894)

En adapter för att montera cykelhållaren Thule Sprint 569/ThruRide 565 direkt i T-spåret (30 × 24 mm) på vissa originallasthållarrör för BMW, Renault samt en del andra fabrikat.

OBS! Passar inte i Thules T-spår, passar inte i Whispbars T-spår.

Vill du montera Sprint/ThruRide i Thule, Whispbar och andra takräcken som har en bredd på 20 mm på T-spåret skall du välja adaptersats 889-98.
Köper du ny cykelhållare ingår dessa adaptrar i förpackningen.


Mät bredden på ditt T-spår om du är osäker på vilken du skall ha!Thule grundades 1942 i Sverige. De har ända sedan starten haft som mål för verksamheten att hjälpa människor att komma närmare världen och passionen för livet. Thule är en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.


Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Bring your board.
Bring your bike.
Bring your skis.
Bring your love.
Bring your passion.
Bring your dreams.
Bring your life.

Thule Group har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, och har över 2 000 anställda vid fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

För att förbättra användarupplevelsen på takbox.se använder vi cookies. Genom att använda takbox.se godkänner du detta.

Jag förstår